Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa z kurczakiem"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Mięso umyj, pokrój na małe kawałki, parówki – w plasterki. Obraną marchewkę zetrzyj na tarce jarzynowej, a cebulę oraz ziemniaki pokrój w drobną kostkę.
Na rozgrzanym maśle podsmaż mięso i parówki. Wyjmij łyżką cedzakową. Na ten sam tłuszcz wrzuć przygotowane warzywa. Zalej 1,5 litra gorącej wody i powoli gotuj, aż ziemniaki będą miękkie.
Dodaj koncentrat, pomidory, mięso i parówki. Gotuj kilka minut. Przypraw zupę czosnkiem, solą, pieprzem oraz ziołami.Źródło: Telemax