Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna zupa pachnąca lasem z grzybami kurkami, niesamowity smak, spróbuj, przekonaj się Sam/a.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
1. Ziemniaki, marchew, selera, pietruszkę obieram, myję, kroję w kostkę. Warzywa przekładam do garnka, dodaję por, zalewam bulionem, dolewam wody około jednej szklanki, wsypuję Vegetę i gotuje 20 minut.
2. Grzyby dokładnie oczyszczam, obgotowuje w osolonej wodzie i łączę z warzywami, wsypuję koperek, gotuję 10 minut. 3. Mąkę rozrabiam razem ze śmietaną i hartując zagęszczam zupę, chwilkę gotuję do momentu zagotowania.
4. Zupa gotowa. 5. Smacznego.