Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polskie danie, które lubimy i bardzo chętnie robimy :)
talerze, łyżki
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 413
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 413
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Cebulę średniej wielkości wrzucamy teraz do wody i gotujemy 8 minut. Wkładamy 2 białe kiełbaski w gotujący wywar i czekamy aż woda ponownie się zagotuje. Wodę utrzymujemy w stanie wrzenia 8 minut i dodajemy łyżeczkę chrzanu. Wlewamy 3 lub 4 szklanki kiszonego barszczyku i czekamy żeby się on chwilę zagotował. Wkładamy 2 przekrojone jajeczka i dodajmy 2 łyżki dobrej, słodkiej śmietany :)