Zupa gołąbkowa. Tradycyjny smak w nowej odsłonie
Lubisz tradycyjne gołąbki? To z pewnością zasmakuje ci też zupa inspirowana ich smakiem. Jest pyszna i prosta do przygotowania. Przyrządza się ją z białej kapusty i mięsa mielonego w sosie pomidorowym. Wypróbuj aromatyczny przepis.
Polecane artykuły
W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...
Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...
Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...
Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Buliony
- Makaron
- Penne
- Warzywa
- Szpinak
- Nabiał
- Ser
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Czosnek
- Makarony
- Zapiekanki
- Makaronowe
Odsłon: 14
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23688
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20254