Ewa_Gotuje

Between kitchen & dining room - targi od kuchni do jadalni

W dniach 22-23 kwietnia w Hali Koszyki, w Warszawie odbędą się targi Between kitchen & dining room. Jest to nowy cykl targów, na których prezentować się będą firmy i marki związane z kuchnią oraz jadalnią, m.in.: meble, ceramika, naczynia, AGD, akcesoria dekoracyjne oraz artykuły spożywcze.

Na pierwszym piętrze Koszyków zaprezentuje się selekcja około 30 wystawców, zarówno małych, niezależnych projektantów i firm oraz dużych, uznanych marek - polskich i zagranicznych.

Wśród wystawców znajdą się takie marki jak: Miele, Smeg, Duka, Stokowski Gallery, Wild Wood Stories, MANO.ceramics, Silly Design,

August Design Studio, Vzorcovnia, LeDuvel, Divani, Kwiaty Amarant.

Uzupełnieniem oferty Targów będzie selekcja firm z ekologicznymi produktami spożywczymi, m.in.: Coco Bowls, Pszczelarium, DreamPeas, czy Soti Natural.

Partnerem Between jest firma Miele, producent najwyższej klasy urządzeń AGD. Dla gości wydarzenia Miele stworzy strefę świeżości pełną kolorowych warzyw i owoców. Chłodziarko-zamrażarka Miele Black Board Edition, która na co dzień pomaga w uporządkowaniu codziennych wyzwań, tym razem pozwoli spełniać pasje artystyczne. Twórcy najlepszych grafik stworzonych na tablicowym froncie będą mieli szansę wygrać cenne vouchery na warsztaty kulinarne w Miele Experience Center. Miele zaprasza także do strefy świeżości dzieci, na które będą czekały drobne upominki.

Wejście na Targi jest bezpłatne.

Smaker objął wydarzenie patronatem.

Więcej na temat Targów przeczytasz tutaj.

 

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
3
Zupy Pomidorowa dla maturzysty

...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...

Odsłon: 815

15 min
16
15 min
5

Polecane artykuły

Ewa gotuje Szybka i smaczna kuchnia Ewy Wachowicz

W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...

2
Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0