Jak uratować przesolone danie?
Zdarzyło wam się kiedyś dodać do dania za dużo soli? Istnieje kilka produktów, które mogą naprawić ten błąd. Jak to zrobić? Zobaczcie sami!
Polecane artykuły
Wyznajesz zasadę „lepiej zapobiegać niż leczyć”? Jeśli tak, to musisz pamiętać o tym, że na twoje zdrowie i samopoczucie, w dużej mierze wpływa to,...
Sezon na szparagi trwa dosyć krótko, dlatego warto w pełni go wykorzystać. W sklepach znajdziemy różne rodzaje, zielone, białe, a czasem nawet fiol...
Podczas tegorocznej majówki planujesz przygotować schab z rusztu? Jeśli tak, koniecznie zapoznaj się z przepisami, które w 510. odcinku programu "E...
Kiwano – egzotyczny owoc z Afryki – cieszy się coraz większą popularnością w polskiej kuchni. I nic w tym dziwnego – nie dość, że zachwyca ono swoi...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Halloween
- Polska
- Bez glutenu
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Tymianek
Odsłon: 582