Nie masz pomysłu na prezent? Podaruj doświadczenia

Wielkimi krokami zbliżają się Święta. Wciąż nie masz pomysłu na prezent dla bliskiej osoby? Zamiast kolejnych skarpet czy nietrafionych perfum, wybierz coś oryginalnego i pamiętaj, że doświadczenia to zawsze dobry pomysł na prezent!

Fot. 123RF/Picsel

Podaruj emocje pod choinkę!

Ile razy zdarzyło się, że dostałeś nietrafiony prezent? Jak uniknąć takich sytuacji? Rozwiązaniem może być voucher na doświadczenia specjalne przygotowane przez Restaurant Week. Na Gości czekają cztery propozycje prezentowe:

● Niepowtarzalne doświadczenia hotelowe - Restaurant Club, którego twórcami są organizatorzy najpopularniejszego w Polsce Festiwalu gastronomicznego Restaurant Week, we współpracy z siecią hoteli Sheraton, Marriott, The Westin oraz Bristol zapraszają do rezerwacji wyjątkowych doświadczeń na prezent. W ofercie znajduje się m.in. sesja zdjęciowa w The Westin Hotel w chmurach z poczęstunkiem i prosecco lub nocleg dla dwóch osób w Marriott Warsaw Hotel ze wspaniałym widokiem na Warszawę, śniadaniem, koktajlem oraz kolacją degustacyjną w Panorama Sky Bar na 40 piętrze. Na tym nie koniec, bo Goście do wyboru mają aż 39 propozycji. Doświadczenia można rezerwować na stronie festiwalu do 31 grudnia.

● Rezerwacje na najpopularniejsze wydarzenia kulinarne 2021 - doświadczenia restauracyjne to zawsze dobry pomysł na prezent! Jeśli nie masz więc pomysłu na upominek, koniecznie zastanów się nad wcześniejszymi rezerwacjami na regularne Festiwale Fine Dining Week oraz Restaurant Week. Dokonując wcześniejszej rezerwacji zyskujesz dostęp do najlepszych stolików 24h przed innymi!
● Zestaw świątecznych potraw - co powiesz na świąteczne potrawy najlepszych Chefów Kuchni z topowych restauracji? To wygodna opcja i wspaniały prezent szczególnie dla tych, którzy nie mają czasu na przedświąteczne gotowanie! Wśród najciekawszych potraw znajdziemy: tatar z jelenia ze szczypiorkiem, piklami i majonezem grzybowym (Brasserie Warszawska), halibut z sosem cytrynowym (Elixir by Dom Wódki), sandacz z sosem z szyjek rakowych (Po Wiśle) oraz wiele innych popisowych dań. Doświadczenia świąteczne można rezerwować m.in. w Warszawie, Krakowie, Łodzi, Wrocławiu czy w Rzeszowie do 22 grudnia na stronie. Spiesz się - ich liczba jest ograniczona!
● Delivery Week oraz pakiet rabatów od Przyjaciół Festiwali - jeśli masz dość nietrafionych prezentów, koniecznie weź udział w drugiej edycji Delivery Week, Festiwalu pomocowego dla restauracji organizowanego przez Restaurant Week - i sprezentuj najbliższym lunch lub kolację. W cenie 39 złotych zamówisz 2-daniowe menu dla bliskiej osoby, dodatkowo otrzymasz pakiet rabatów od Przyjaciół Festiwalu. Wejdź a stronę festiwalu i sprawdź, z których miejsc na kulinarnej mapie Polski warto zamówić najlepsze jedzenie w sam raz na świąteczny prezent!

Źródło: materiały prasowe:

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Parówki w cieście francuskim

Prosta w przygotowaniu smaczna przekąska z ciasta francuskiego. Szybko się ro...

Odsłon: 75

30 min
3
Sałatki Sałatka z Jarmużem

CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...

Odsłon: 31

15 min
2

Polecane artykuły

Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

0
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

1
Informacje Od tygodni króluje w naszym domu. Najlepsze smarowidło do kanapek, dzieci je uwielbiają

Coraz więcej osób decyduje się na rezygnację z masła na rzecz zdrowszych smarowideł do chleba. Na kanapkach królują warzywne pasty z ciecierzycy, c...

3