Obydwie wody na rynku dostępne będą w pojemności 0,3 i 0,7 litra.
Nowoczesny design i szklane opakowanie to idealna propozycja dla rynku gastronomicznego, który nareszcie zaproponować może klientowi polską wodę mineralną najwyższej jakości, prezentowaną w wyrafinowanym opakowaniu. Dzięki właściwościom stworzonym przez naturę i zaawansowanej technologii pozwalającej zachować unikatowy smak, koneserzy stawiają Cisowiankę w jednym rzędzie z najlepszymi wodami świata.
Cisowianka Perlage to alternatywa pomiędzy wodą gazowaną a niegazowaną. Jej subtelny, naturalny smak docenił światowej sławy sommelier Michael Mascha opisując ją jako świetną wodę zarówno do obiadu, jak i kolacji. - Małe bąbelki nadają jej "szampańskiego" smaku i delikatności, jednocześnie nie dominując nad smakiem potrawy - mówił Mascha. Także jury International Taste & Quality Institute scharakteryzowało Cisowiankę Perlage jako produkt o wybitnym smaku, podkreślając jej "równowagę pomiędzy mineralizacją a musowaniem". Wyjątkowość smaku Cisowianki Perlage docenili również najlepsi polscy szefowie kuchni, zrzeszeni w elitarnej Fundacji Klubu Szefów Kuchni, udzielając produktowi swojej rekomendacji. Unikatowy skład, nasycenie naturalnym dwutlenkiem węgla, jedna z najnowocześniejszych linii butelkujących w Europie i cieszące oko opakowanie sprawiają, że pochodząca ze słynącego z uzdrowiskowego mikroklimatu Polski woda staje się coraz bardziej popularna nie tylko w naszym kraju, ale i Europie.
Elegancka szklana butelka Cisowianki Perlage doskonale nadaje się do postawienia na stole, prezentuje bowiem formę, mogącą służyć z powodzeniem za neutralną karafkę. To doskonała wiadomość dla restauratorów, ale nie wyłącznie: designerskie opakowanie doskonałej w smaku wody ucieszy każdego, komu bliska jest subtelna, wysmakowana estetyka stołu.
Nowa odsłona wody Cisowianka Perlage i Cisowianka Classique pojawia się na rynku wraz z początkiem lipca. Tak jak najlepsze wody świata, sprzedawana będzie w szklanym opakowaniu, którego kształt przyciąga wzrok, a zawartość zachwyca delikatnym, wyrafinowanym smakiem.
Subtelność smaku i wyrafinowany design
Pierwsze szklane opakowania wody mineralnej Cisowianka PERLAGE i CLASSIQUE zjechały właśnie z linii butelkującej w Nałęczowie Zdroju. Designerski kształt sprawia, że butelka idealnie komponuje się z porcelaną na stołach - zarówno w nowoczesnej, jak i tradycyjnej stylizacji.
REKLAMA
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Ciasta
Szarlotka z prażonymi jabłkami
Jedna z najlepszych szarlotek
- Wielkanoc
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Polska
- Wegetariańskie
- Owoce
- Jabłka
- Nabiał
- Przyprawy
- Cynamon
- Ciasta
Odsłon: 557
22
Sałatki
Sałatka z Jarmużem
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
2
Dania główne
Quesadillas cebula i jalapeno z kiełbaskami chipolatas
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Włoska
- Meksykańska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Spaghetti
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Oregano
- Makarony
Odsłon: 65
10
Dania główne
Makaron z pomidorami
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
- Grill
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Dietetyczne
- Makaron
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 24
4
Dania główne
Żeberka w marynacie z sosem hoisin nie tylko na grila
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Do pracy
- Azjatycka
- Chińska
- Warzywa
- Wieprzowina
- Przyprawy
- Czosnek
Odsłon: 318
18
REKLAMA