Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli makaronu:)pyszne, proste
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 119
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 199
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 502
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 272
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 119
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 199
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 502
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 272
Składniki
mięso smażymy, dodajemy soli, pieprzu, majeranku, mięso studzimy. Makaron parzymy przez ok 2 min w gorącej wodzie, rurki nadziewamy mięsem. Smarujemy naczynie żaroodporne masłem, wkładamy rurki, polewamy sosem, sypiemy ser i zioła. Pieczemy ok 25-30 min w piekarniku w temp ok.180st. Życzę smacznego:)