Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i na każdą okazję na tortownicę 22 cm
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1738
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 104
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 59
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1738
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 104
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 59
Składniki
* 2 różne galaretki rozrobić i odstawić do stężenia * mleko podgrzać aby było bardzo gorące i rozpuścić w nim żelatynę,dodać cukier dokładnie wymieszać, odstawić do ostygnięcia. * do zimnego mleka wlać śmietanę i serek, dodać pokrojone galaretki ,wymieszać * przelać do tortownicy wstawić do lodówki,do stężenia * na stężony deser ułożyć owoce i zalać trzecią zimną galaretką,wstawić do lodówki.Smacznego.