Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska godnie zastępująca klasyczne hot-dogi. Można serwować zarówno na patyczku do szaszłyka ,jaki i w bułce do hot-dogów z masą zielonych dodatków i serem żółtym.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1740
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 62
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1740
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 62
Składniki
Mleko ,jajko ,mąkę i puree dokładnie ze sobą mieszamy i doprawiamy solą oraz pieprzem (ma wyjść bardzo gęsta masa). Parówki obieramy z koszulek ,nabijamy na patyczki do szaszłyków ,obtaczamy w mące i zanurzamy w masie. Smażymy na złoto na głębokim oleju.