Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna kanapka, którą stworzyłam z "resztek" z obiadku:)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1180
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1180
Składniki
Wszystkie składniki surówki kroimy, mieszamy i odstawiamy, żeby się przegryzły. W tym czasie przygotowujemy podstawę grzanek.
Skibeczki chleba smarujemy masłem, na to kładziemy plaster sera. Wkładamy do piekarnika, żeby się powolutku opiekały.
Mięso kroimy w paski i podsmażamy na patelni.
Na upieczone grzanki wykładamy mięso i na wierzch surówkę.