Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zagryzać barszczyk takim kapuśniaczkiem...mmmmmmmmmmmmmm
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1739
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 59
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1739
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 59
Składniki
Posiekać mąke z margaryną. Drożdże rozmieszane ze śmietaną (i 0,5 łyżeczki cukru pudru) wlać do mąki. Wyrobić. Do ciasta dodać żółtko i 1 łyżeczkę soli. Ok. godzine trzymac w cieple.
W tym czasie przygotować farsz z kapusty kiszonej. Ciasto rozwałkować, kłaśc farsz i zwijać. Wierzch smarować białkiem i posypać kminkiem, serem żółtym... Piec na złoty kolor. POLECAM