Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam,po co przepłacać za małą puszkę skoro same możemy mieć pod ręką to wspaniałe warzywo.
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
Odsłon: 170
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 580
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 129
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
Odsłon: 170
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 580
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 129
Składniki
Umytą kukurydzę ostrym nożem skroić z góry na dół by wyłuskać same nasionka. Nasiona kukurydzy dać do garnka i zalać wodą,posolić 1 łyżką soli.Zagotować ,a raczej 2 min.zblanszować. Lekko wystudzone nakładać do słoików,boki słoika wytrzeć i zakręcić suchą nakrętką.. Pasteryzować około 1/2 godz.od momentu wrzenia wody. Wyjmować gorące i obrócić do góry dnem słoiczki. Smacznego życzę!