Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 78
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3324
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1163
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 78
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3324
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1163
Składniki
Zagotować wodę w garnku /nie solić wody!/, do wrzątku włożyć kolby kukurydzy i gotować około 5-10 minut. Wyjąć z garnka na talerz, polać roztopionym masełkiem lub margaryną i posolić. Jeść gorące. Smacznego!