Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna potrawa dla wszystkich.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1876
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1742
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1876
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1742
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Składniki
Pierś z kurczaka pokrój w kostkę i podsmaż na oleju. Po 3 minutach dodaj pokrojoną cebulę i pokrojonego ananasa. Dodaj curry, sól i pieprz i smaż ok 5 minut.
Zmniejszając ogień wlać śmietanę i dusić ok. 7 minut.
Podawać z ryżem, makaronem, ziemniakami lub kaszą. Smacznego.