Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3337
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1189
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3337
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1189
Składniki
Na oliwie podsmażamy pokrojoną w plastry kiełbaskę do tego dodajemy cebulkę pokrojoną wedle uznania(może być tylko biała,ja dałam biała i czerwoną aby było bardziej kolorowo) następnie obraną cukinię kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię, kroimy w kostkę paprykę,wrzucamy pokrojone pomidory i czosnek posiekany na koniec.
Gdy warzywa bedą miękkie a zwłaszcza cukinia, ktora potrzebuje troszkę więcej czasu dodajemy przecier pomidorowy i doprawiamy wszystko do smaku solą,pieprzem i ziołami.