Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, tanie, skuszą się nawet Ci co o szpinaku słyszeć nie chcą :)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 77
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3321
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1161
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 77
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3321
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1161
Składniki
makaron gotujemy w wrzącej osolonej wodzie, rozmrożony szpinak podsmażamy na masełku.
ugotowany makaron odcedzamy, a do szpinaku dodajemy posiekany czosnek, śmietanę, magi i kucharek i gotujemy do uzyskania jednolitego sosu.
do sosu dodajemy makaron, mieszamy i gotowe:) można posypać strtym żółtym serem