Do góry

Przekąski Przepis na:

Paluszki drobiowe

Przekąski

Autor: gvlba

Przepisów i artykułów: 118 Ocena: 1475

Dodano: 14.12.2009

Odsłon: 21567

Pyszne na ciepło jak i na zimno.Najlepiej smakują w wersji "DLA DOROSŁYCH"

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pierś kroimy na paski,przyprawiamy solą,curry i pieprzem.Piwo,mleko,mąke mieszamy razem tak aby powstało gęste ciasto.Fileta obtaczamy w cieście piwnym i smażymy na zloto.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Kajeczka 02 stycznia 2010 Paluszki były przepyszne. Gościom bardzo smakowały. Polecam i pozdrawiam :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Groszek 30 grudnia 2009 uwielbiam. Bardzo smaczna i znana potrawa. Polecam. Fajnie, że ktoś zaieścił ten przepis..... godny polecenia.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń