Do góry

Przekąski Przepis na:

Papryka konserwowa

Przekąski

Autor: paskudna2206

Przepisów i artykułów: 17 Ocena: 265

Dodano: 07.10.2010

Odsłon: 23175

Chrupiąca i doskonała jako dodatek:)

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ja najpierw szykuje sobie paprykę:)Oczyszczam ją i myje w ciepłej wodzie:)Następnie szykuję słoiki z przyprawami:)Nastawiam zalewę i w miedzy czasie układam paprykę do słoików:)zalewam gorącą zalewą i pasteryzuję jeszcze 10 minutek.

Twoje notatki do przepisu

Kto głosował? Kto gotuje?

Komentarze do przepisu (8)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kaskasz83 03 października 2013 Przepis rewelka, zrobiłam i papryka jest pyszna, nie za ostra taka jaką lubię ;) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

renka 23 października 2011 W tym roku zrobiłam paprykę według Twojego przepisu,jest pyszna - dzięki-

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

paskudna2206 12 października 2010 Oczywiście można zwiększyć ilość wody a z miodem tez już robiłam jest rewelacyjna i wspaniale lamie smak:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

renka 09 października 2010 Papryczka wygląda pysznie, do wódeczki " pierwsza klasa " - POZDRAWIAM

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

aki0406 07 października 2010 mozna dać 5,5 szkl.wody,bo wolę łagodniejszą

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

koko6 07 października 2010 Bardzo przejrzyście i konkretnie podany przepis,ja dodaję jeszcze ok.1 łyżeczkę miodu na słoik,przepis rewelacja---zachęcam wszystkich do wypróbowania.Pozdrawiam "paskudna2206" a tak na marginesie jeżeli to jest twoje prawdziwe zdjęcie to zmień koniecznie nick na np.śliczna2206.Pozdrawiam.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

paskudna2206 07 października 2010 Ten przepis został mi po mojej kochanej babci:)robię paprykę co roku sama bo lubię ją jako dodatek do sałatek i do kanapek naprawdę jest pyszna:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń