Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 84
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3327
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1174
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 84
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3327
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1174
Składniki
Filet z kurczaka kroimy w kostkę, solimy, dodajemy pieprz i podpiekamy na patelni . Kiedy mięso zmięknie , zdejmujemy je z patelni , na którą teraz wrzucamy poszatkowaną cebulę i pokrojone w plasterki pieczarki . Podpiekamy do miękkości. Brokuł podzielić na kawałki i podgotować w osolonej wodzie. W naczyniu żaroodpornym kładziemy na przemian mięso, pieczarki i brokuł . Wszystko posypujemy potartym żółtym serem i zapiekamy przez 10 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni.