Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos chrzanowy na zimno to idealny dodatek do ryb, mięs i pasztetów czy wszelkiego rodzaju wędlin Szczególnie świetny w duecie z mięsami pieczonymi. To klasyka polskiej kuchni oczywiście zawsze obecna na świątecznych stołach.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1183
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1183
Składniki
Sposób przyrządzenia Chrzan, śmietanę i majonez( opcjonalnie , nie jest konieczny) mieszamy w miseczce. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Odstawiamy na 10 minut aby smaki sie wymieszały. Prosty i pyszny !!! Smacznego !!