Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w wykonaniu , ale smaczna i efektowna przystawka - zachwyci wszystkich gości.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1887
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1743
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1887
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1743
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Składniki
Przygotuj sos - utrzyj musztardę -z miodem i oliwą, możesz dodać odrobinę soku z cytrusów. Dla każdego gościa przyszykuj osobny talerzyk na przystawkę. Na talerzyku ułóż rukolę, tyle ile ci się na raz zmieści w palcach. Wyciśnij na nią niewielką ilość soku z limonki, lub cytryny i odrobinę posól
Dla każdego gościa przyszykuj osobny talerzyk na przystawkę. Na talerzyku ułóż rukolę, tyle ile ci się na raz zmieści w palcach. Wyciśnij na nią niewielką ilość soku z limonki, lub cytryny i odrobinę posól. Na środku ułóż jedną porcję łososia, całość skrop delikatnie sosem. Przybierz kolorowymi kiełkami.