Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niedrogie, nie zbyt pracochłonne, ale za to jakie pyszne :)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 80
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1165
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 80
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1165
Składniki
Białka ubić z cukrem, dodać żółtka, mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia,wodę, olej i ocet. Upiec po przestygnięciu przekroić na pół. Ugotować budyń z dodatkiem 2 łyżek mąki, po przestygnięciu utrzeć z masłem lub margaryną. Przekrojone ciasto smarujemy w środku i cienko na wierzchu kremem budyniowym. Kokos z 2 łyżkami cukru zrumienić na patelni i posypać wierzch ciasta. Życzę smacznego :))