Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3331
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1182
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3331
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1182
Składniki
Sparzyć i obrać migdały.Zagotować wodę i rozpuścic w niej cukier. Po ostudzeniu przelać do miski i dodać 200 g wiórków kokosowych, mleko w proszku, masło i drobniutko pokruszone wafle.Dokładnie wymieszć składniki (najlepiej mikserem) i odstawić do lodówki na ok.30-40 min. gdy masa stężeje wyjąć z lodówki i formować kuleczki wkładając do środka każdej migdała. Obtaczać w reszcie wiórków kokosowych