Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1914
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1748
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 110
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1914
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1748
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 110
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
Żółty ser dokładnie zawinąć w folię aluminiową i włożyć do wrzącej wody na około 30 minut. Pieczarki umyć, oczyścić i drobno pokroić. Cebulę posiekać w kostkę. Pieczarki i cebulę podsmażyć na maśle, na małym ogniu, ciągle mieszając, żeby się nie przypaliły. Doprawić "Warzywkiem", dodać drobno posiekaną natkę pietruszki. Upewnić się, czy ser jest już miękki. Wyjąć go z folii i rozwałkować tak, żeby miał kształt prostokąta. Na rozwałko- wanym serze rozsmaro- wać grzybowo-cebulowe nadzienie. Roladę zwinąć i odłożyć do wystudzenia. Po wystudzeniu kroić ją w plastry o grubości około 1 centymetra. Zawijasy podawać na zimno.