Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka w sam raz nada się jako dodatek do obiadu.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Składniki
Kapustę szatkujemy. Cebulę kroimy w kostkę i sparzamy. Ze składników przygotowujemy zalewę. Gdy zacznie się gotować ,dodajemy poszatkowaną kapustę i cebulę. Zmniejszamy płomień i gotujemy 30 min. Obrane i starte na dużych oczkach jabłka dodajemy do całości i gotujemy jeszcze kilka minut. Tak przygotowaną surówkę przekładamy do słoików , pasteryzujemy we wrzątku 20 min.