Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste a wykintne.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1739
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 60
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1739
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 60
Składniki
Sprawioną rybę natrzec solą od wewnątrz i na zewnątrz. Odstwaic na godzinę.
Obrane jabłka zetrzec na grubej tarce, skropic sokiem z cytryny, posolic, dodac chrzan, miód, wymieszac. Masą nafaszerowac szczupaka, spiąc wykałaczkami. Blachę wysmarowac masłem, ułożyc rybę, posmarowac masłem. Pozostały farsz wyłożyc obok. Piec 40 minut w 180 stopniach. Podawac z ryżem lub ziemniaczkami i surówką. Smacznego.