Do góry

Zupy Przepis na:

Zimny barszczyk

Zupy

Autor: smacznego

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 20661

Dodano: 22.05.2009

Odsłon: 3322

Zimny barszczyk na gorące dni, ochłodzi ciało i umysł.

Składniki

> 6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kostkę rosołową rozpuścić w 1 litrze wody i ugotować w rosole oczyszczone warzywa, zakwasić sokiem z cytryny i schłodzić. Zmiksować w malakserze, doprawić solą i pieprzem.

  2. Jogurt doprawić lekko solą i pieprzem. Nalewać do talerzy pół na pół dekorować szczypiorkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Lejadja 10 grudnia 2011 hm sadze że musi być b. gesty aby to się udało...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

landryna8215 24 listopada 2011 ALE JAK WLAĆ TEN BARSZCZYK Z JOGURTEM ABY SIĘ NIE ZMIESZAŁ??

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń