Do góry

Zupy Przepis na:

zupa

Zupy

Autor: lenarafal

Przepisów i artykułów: 30 Ocena: 1940

Dodano: 12.02.2008

Odsłon: 11955

zupa buraczkowa

Składniki

  • wywar warzywno-wołowy
  • buraczki
  • biała duża fasola z puszki
  • makaron
  • por
  • łużeczka cukru
  • łyżka octu
  • śmietana słodka
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. warzywa szatkujemy, gotujemy w wywarze , dodajemy fasolę i doprawiamy. podawać z ugotowanym makaronem i śmietanką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń