Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto z brzoskwiniami"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 577
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 74
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 35
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 342
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 577
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 74
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 35
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 342
Składniki
25 dag margaryny, 22 dag cukru, 5 jajek, 18 dag mąki, 50 ml mleka, łyżeczka proszku do pieczenia, mielone migdały, puszka brzoskwiń
Margarynę utrzyj z połową cukru. Dodaj żółtka, mąkę, proszek i mleko. Ubij białka z resztą cukru, wymieszaj z ciastem. Wylej na blachę. Rozłóż na nim połówki owoców, posyp migdałami. Piecz 45 min w temp. 180°C.
Elżbieta Pawelec z Elbląga
Porcje 12, 75 min, Cena 1,20 zł, Kalorie 380 kcalŹródło: Takie jest życie