Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiłam je drugi raz za pierwszym razem w tortownicy 22cm było dość wysokie, dłużej piekłam i było bardziej suche tym razem zrobiłam w 24 i jakoś wyszło mi lepsze było bardziej wilgotne a ja takie lubię
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 472
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1637
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1088
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 121
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 97
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 472
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1637
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1088
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 121
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 97
Składniki
Jajka ubić z cukrami na puszystą masę ,dodawać po trochu mąkę z proszkiem a na końcu roztopione i przestudzone masło ,połowę ciasta wylać do formy.
Na to położyć pokrojone w cienkie plasterki jabłka ,rodzynki, połamaną na małe kawałki czekoladę i posypać połową kokosu zalać drugą częścią ciasta i wierzch posypać resztą kokosu, piec ok 40 minut w 180 stopniach.