Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 836
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 169
Polecam.
Odsłon: 1004
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 836
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 169
Polecam.
Odsłon: 1004
Składniki
Na blaszkę o wymiarach 35 x 25 wyłożyć herbatniki maślane, na to masę budyniową Karpatka przygotowaną według przepisu na opakowaniu, na to wyłożyć warstwę krakersów. Puszkę z masą krówkową wstawić na 20 minut do garnka z gorącą wodą ( aby łatwiej się rozsmarowała na krakersach). Wyłożyć masę krówkową na krakersy i na masę wyłożyć kolejną warstwę krakersów. Na wierzch wyłożyć śnieżki ubite według przepisu na opakowaniu z żelatyną. Można udekorować potartą czekoladą lub ozdobami z czekolady. SMACZNEGO!!!