Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki pomysł na pyszne danie.
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 1003
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 2558
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1779
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 213
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 139
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 1003
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 2558
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1779
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 213
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 139
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Paprykę drobno kroimy dodajemy do grzybów.
5. Sos rozrabiamy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
6. Hartując wlewamy do mięsa, chwilę gotujemy.
7. Ciastem francuskim wykładamy formę do pieczenia.
8. Nakładamy farsz. 9. Zapiekamy 20 minut w 180 ° C.
10. 5 minut przed końcem pieczenia posypujemy startym na dużych oczach serem.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.