Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz z gęsiny, z grzybami"
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 734
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 90
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 79
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 261
Zwykły chleb pszenny na suchych drożdżach z dodatkiem płatków owsianych. Piec...
Odsłon: 823
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 734
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 90
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 79
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 261
Zwykły chleb pszenny na suchych drożdżach z dodatkiem płatków owsianych. Piec...
Odsłon: 823
Składniki
Filety umyj, osusz i pokrój na cienkie plastry. Posól i obsmaż na rozgrzanym oleju. Dodaj pokrojone grzyby i całość smaż jeszcze przez chwilę. Następnie wyjmij mięso, a grzyby odstaw w ciepłe miejsce. Mąkę wymieszaj z bulionem i wlej do grzybów.
Chwilę podduś i dodaj obsmażone kawałki mięsa. Wszystko razem podgotuj. Po 5 minutach dodaj cebule i gałązkę tymianku. Podgotuj. Obierz czosnek, przeciśnij przez praskę i dodaj do sosu. Dopraw do smaku solą oraz pieprzem. Sos podawaj z podsmażonymi kopytkami i sałatką warzywną.Źródło: Na żywo