Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie danie ,bardzo polecam. Czasem mamy dość potraw mięsnych,a to danie nam na pewno posmakuje:)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 90
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3329
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 90
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3329
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Osobno zrobić sos z bulionu ,zagotować dodać przyprawy,posiekany koperek i chrzan. Gdy gotuje się zrobić zaczepkę z mąki i śmietany,wlać do gotującego bulionu,dodać przyprawy i włożyć ugotowane na twardo jajka,zagotować .Doprawić do smaku wg.własnego gustu. Smacznego życzę!