Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kapuśniak na wołowinie"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 559
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 31
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 66
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 28
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 324
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 559
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 31
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 66
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 28
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 324
Składniki
Na mięsie wołowym ugotuj wywar. Dodaj liść laurowy, ziele angielskie, majeranek, kminek, pieprz i sól. Gdy mięso będzie już miękkie, pokrój je w kostkę i ponownie dodaj do zupy razem z rozdrobnionymi warzywami.
Poszatkowaną kapustę przesmaż na rozgrzanym oleju, po czym dorzuć do garnka i gotuj około pół godziny.
Na koniec zeszklij na maśle posiekaną cebulę, oprósz ją mąką i również dodaj do zupy.
Po kwadransie gotowania zdejmij z ognia kapuśniak i rozlej do talerzy.Źródło: Kurier TV