Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie! Można podawać z sałatkami lub z ziemniakami w różnej postaci. Karczek można zastąpić filetem z kurczaka.
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23695
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20265
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23695
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20265
Składniki
Karczek pokroić w plastry, lekko rozklepać, dodać przyprawę do wieprzowiny oraz kilka łyżek oliwy. Mięso dobrze natrzeć i zostawić na noc w lodówce. Na surowe plastry karczku układać pokrojone surowe pieczarki, plastry boczku oraz sera żółtego. Wymieszać 1/2 słoika majonezu z 1 cebulą pokrojoną w kostkę, dodać ketchupu aby sos nabrał koloru. Przygotowany karczek polać sosem. Układać na blaszce pokrytej folią. Piec około 1i 1/2 godz. w temp. 150C