Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne krokiety od lat robionew moim domu ciesza sie duzym powodzeniem
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1185
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1185
Składniki
Zacznij od usmazenia nalesnikow , powinny byc delikatne i cieniutkie. Przygotuj farsz kapuste zalez wrzatkiem, odcedz i pokroj. Grzyby ugotuj w malym garczku po ugotowaniu posiekaj. W miedzy czasie pokroj cebule w kostke i podsmaz na zloto. Wszystkie skladniki farszu pomieszaj dopraw sola i pieprezm do samaku.
Na nalesniki na srodek naloz farsz i zawijaj po zwinieciu nalesnika obtocz go w mace i jajku a nastepnie w bylce tarce i tak opanierowane przeloz na goracy olej. Usmaz z obu stron i gotowe:)