Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krupnik z fasolą, szynką i ziołami"
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23694
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20263
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23694
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20263
Składniki
Opłucz kaszę. Pokrój szynkę w kostkę, marchewkę i dymkę w talarki, osącz fasolę z puszki. Zagotuj w garnku 2 l wody. 2. Na wrzątek wrzuć marchewkę, dymkę, fasolę i przeciśnięte ząbki czosnku. Po 10 minutach dodaj kaszę, sól, pieprz, lubczyk i tymianek. Gotuj 10 minut.
RADA: Chcesz, by zupa była gęstsza? Gotuj ją dłużej.Źródło: Olivia