Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4807
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 157
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5248
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 121
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4807
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 157
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5248
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 121
Składniki
Makaron zalej wrzątkiem na 25 minut. Śmietanę ubij z cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Wstaw do lodówki.
Truskawki umyj i pokrój w kawałki. Gdy makaron zmięknie, przełóż go śmietaną i truskawkami. Gotowe danie schłodź w lodówce.
Białko ubij z jajkiem i posmaruj ostatni płat makaronu. Zapiecz w piekarniku na złoty kolor. Danie możesz podać z bitą śmietaną.Źródło: Na żywo