Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łosoś z pastą migdałowo-koperkową"
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 115
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 115
Składniki
Przygotuj marynatę i polej nią łososia. Umieść rybę na srebrnej folii, skrop cytryną i rozłóż na niej koperek. Zwiń sreberko w paczuszkę. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz około 15 minut.
W tym czasie zblenduj koperek z migdałami, oliwą, solą i pieprzem.
Tak przygotowaną pastą posmaruj upieczonego łososia.
Danie podawaj na przykład z ryżem jaśminowym.Źródło: Kurier TV