Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mięsne szaszłyki"
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23695
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20263
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23695
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20263
Składniki
Bułkę tartą zalej ciepłym rosołem. Cebulę, pieczarki, paprykę i ser pokrój w kostkę. Czosnek i natkę posiekaj. Cebule i czosnek zeszklij na oleju. Dodaj paprykę i pieczarki, podsmaż.
Dodaj do mięsa razem z natką i bułką tartą, połącz, przypraw. Z masy uformuj podłużne wałeczki. Nabij na patyki. Piecz ok. 35 min w temp. 180°C.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość porcji: 4. Cena za porcję: 2,50 zł.
Przepis przysłała Teresa Macura z Roztropic.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie