Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1290
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 822
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 95
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 81
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 297
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1290
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 822
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 95
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 81
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 297
Składniki
Z kapusty trzeba wyciąć głąba następnie sparzyć we wrzątku.
Farsz: Do miski wkładamy ryż i uprzednio sparzony, nigdy nie gotuję ryżu do miękkości, zawsze jest na pół twardy. Podsmażam pokrojoną w kostkę cebulkę i wkładam do farszu. Dokładnie mieszam. Na koniec dodaję drobno pokrojony czosnek. Z grzbietów liści wycinam te twarde i w tak przygotowane już liście nakładam farsz i zawijam tradycyjnie gołąbki. Smacznego!