Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Muszle faszerowane szpinakiem i fetą"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 556
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 27
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 311
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 556
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 27
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 311
Składniki
Makaron ugotuj al dente, dokładnie odcedź, a następnie każdą sztukę rozłóż na płaskiej powierzchni.
Na patelni podgrzej oliwę, dodaj mrożony szpinak, przykryj i podgrzej.
Ząbki czosnku posiekaj lub przeciśnij przez praskę. Połącz go ze szpinakiem, dopraw solą oraz pieprzem.
Na koniec dorzuć rozdrobniony ser feta, parmezan oraz roztrzepane jajko. Całość wymieszaj i smaż ok. 5 minut.
Tak przygotowany farsz nałóż do ugotowanych muszli.
Danie możesz podgrzać w piekarniku.
<strong>Róża Turok z Zielonej Góry</strong>Źródło: Super TV