Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam :)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 90
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5951
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 90
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5951
Składniki
Podudzia umyć i ugotować w posolonej wodzie z dodatkiem warzyw..Osobno pokroić cukinię w grubsze plastry wraz ze skórką(jak jest jeszcze miękka).Pomidory sparzyć ,obrać ze skórki.Dać na patelnię masło,pokrojoną cukinię,pomidory,kukurydzę,oraz jabłko pokrojone w półksiężyce. Smażyć do miękkości.Na końcu doprawić solą,pieprzem. Ugotowane nóżki obtoczyć w mące i obsmażyć z obu stron na złoty kolor. Smacznego życzę!