Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Omlet porowo-pomidorowy"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 559
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 31
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 66
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 27
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 324
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 559
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 31
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 66
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 27
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 324
Składniki
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Ryszkiewicz z Dorohuska (Lubelskie)</strong>
Otręby wymieszaj z mąką, mlekiem i solą, odstaw na 30 min.
Por umyj, pokrój w plasterki, podsmaż na 1/2 łyżki oliwy. Skrop go wodą, posól i podduś. Pomidory pokrój, podduś osobno, dodaj sól i pieprz.
Jaja roztrzep z ciastem otrębowym. Na reszcie oliwy usmaż 2 omlety. Podaj je z porami i pomidorami, posypane serem.
czas przygotowania: 20 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 1,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie