Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Panga ze szparagami"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 319
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 319
Składniki
Rybę oprósz solą i pieprzem, skrop sokiem z cytryny i odstaw do lodówki.
Szparagi obierz i ugotuj w osolonym wrzątku z dodatkiem soku z cytryny i łyżeczką cukru. Odetnij twarde końcówki i pokrój na mniejsze części. Cebulę posiekaj.
Usmaż rybę na złoty kolor.
Na tej samej patelni zeszklij cebulę, dodaj część szparagów, przesmaż, zalej białym winem. Dodaj śmietankę i gotuj do momentu zgęstnienia. Dodaj siekane zioła, doprowadź do wrzenia i zdejmij z ognia.
Rybę podawaj z przygotowanym sosem i resztą szparagów.Źródło: Telemax