Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Paprykarz rybny z natką"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 556
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 27
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 309
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 556
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 27
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 309
Składniki
Paprykę pokroić w kostkę. Cebulę posiekać. Rybę oczyścić, pokroić w duże kawałki. Ugotować w osolonej wodzie z połową cytryny, po czym wyjąć rybę i cytrynę.
Na rozgrzanym oleju przesmażyć cebulę z papryką. Przełożyć do wywaru, doprawić solą, pieprzem i papryką w proszku. i ugotować do miękkości. Część zmiksować.
Śmietanę wymieszać z mąką, połączyć z sosem paprykowym, gotować 2-3 minuty. Do sosu wrzucić kostkę rybną, udekorować natką.
Podaj ten paprykarz w białym chlebie – dzięki takiemu zabiegowi to proste danie nabierze oryginalności.
ok. 55 minutŹródło: Twoje Imperium