Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i kruche mięso, można spożywać zarówno na ciepło jak i na zimno.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 101
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3339
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1191
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 101
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3339
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1191
Składniki
Pierś opłukać, wysuszyć. Z soli, pieprzu, słodkiej papryki, lubczyku, soli czosnkowej,imbiru i odrobiny wody przygotować marynatę. Natrzeć pierś, zawinąć w folię spożywczą. Na noc włożyć do lodówki. Na godzinę przed przyrządzaniem wyjąć z lodówki.
Pierś zalać naparem z herbaty. Dusić pod przykryciem. Od czasu do czasu podlewać wodą.